Prevoz Ljubljana Brnik

Prevoz Ljubljana Brnik

Prevoz Ljubljana Brnik

Potrebujete prevoz na relaciji Ljubljana – letališče Brnik oz. Jožeta Pučnika?

Prepustite se udobni vožnji s paleto vozil Mercedes-Benz in izbrano ekipo voznikov, ki bodo ugodili vaši sleherni želji.

Na voljo je najnovejša limuzina razreda E s prestižnim Designo interierjem, internetno povezavo in vsemi ostalimi pripomočki, ki vam olajšajo potovanje. [Rezerviraj razred E]

Ljubljana Airport Shuttle E

Ljubljana Airport Shuttle E

Si želite bolj prestižno doživetje in se pripeljati na cilj kot zvezdnik? Za vas imamo podaljšano verzijo Mercedes razred S in presežek v svetu avtomobilizma – pustite se zapeljati (v) Maybachu in občutek ugodja bo presegel vsa vaša pričakovanja. [Rezerviraj razred S / Maybach]

Prevoz Ljubljana Brnik

Prevoz Ljubljana Brnik

Prevoz Ljubljana letališče Jožeta Pučnika

Prevoz Ljubljana letališče Jožeta Pučnika

VIP transfer Ljubljana

VIP transfer Ljubljana

Letališče Brnik s svetom povezuje več tujih letalskih prevoznikov kot so Air France, Turkish Airlines, Finnair, Air Serbia, Montenegro Airlines ali nizkocenovni prevozniki kot sta Wizz Air in EasyJet. Poletite s katerimkoli od omenjenih ponudnikov, pred tem pa si zagotovite brezskrben prevoz Ljubljana Brnik.
Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana je osrednje slovensko mednarodno letališče preko katerega poteka 97 odstotkov celotnega letalskega potniškega prometa v Sloveniji. Leži 26 kilometrov severozahodno od Ljubljane v bližini Spodnjega Brnika.

Fun Fact: Letališče Brnik je bilo odprto 24. decembra leta 1963, redni promet pa je stekel 9. januarja leto kasneje – 1964.

Nudimo vam prevoz Ljubljana Brnik, varno in udobno. Pokličite nas in si rezervirajte svoj termin. Pridite na letališče brezskrbni in poletite svoji destinaciji nasproti. Naj bo pot dopustniška ali poslovna, tu smo za vas da omogočimo prevoz Ljubljana Brnik.

Najbolj iskani pojmi: Prevoz Ljubljana Brnik

*** Omenjeni članek je namenjen zgolj za marketinško testiranje, ne jemljite ga resno, čeprav resnično upamo, da vam bo nekega dne omogočen prevoz z najnovejšim Maybachom 🙂 ***