• Zanimivosti: Mercedes-Benz Magazin
  • Zanimivosti: Mercedes-Benz Magazin

Zanimivosti: Mercedes-Benz Magazin

Mercedes-Benz Magazin je po novem spet na voljo v Sloveniji. S koncem junija je namreč izšla nova edicija slovenske različice. Mercedes-Benz Magazin je globalna licenčna lifestyle revija blagovne znamke Mercedes-Benz in je primarno namenjena lastnikom vozil Mercedes-Benz ter ljubiteljem omenjene blagovne znamke.

Imetniki vozil Mercedes-Benz in prejemniki revije v več kot 40 državah sveta predstavljajo izbrano ciljno skupino zahtevnih posameznikov, ki cenijo lepe, izbrane stvari, so navezani na flsvojo« blagovno znamko, radi potujejo s svojim avtom, uživajo na večerji s prijatelji in najdražje presenetijo z izbranim darilom. Ciljno skupino, ki tudi od tiskanega medija pričakuje največ: konkretne in koristne informacije z zanimivo vsebino, visokim estetskim kriterijem in dodano vrednostjo. Revijo odlikujejo odlični članki in vrhunska fotografija tako o produktih in zakulisju blagovne znamke Mercedes-Benz, kot tudi o umetnosti, arhitekturi, dizajnu, potovanjih, kulinariki in drugih temah zanimivih za bralce revije oziroma lastnike vozil Mercedes-Benz.

Revijo prejmejo brezplačno na dom tudi člani Mercedes-Benz Klub Slovenija.

Anej je član ekipe Mercedes-Benz Slovenija. Zase pravi, da živi in ustvarja svoje sanje. V svetu kjer živi želi pustiti svoj pečat. Življenje jemlje kot največji užitek in priložnost, da ustvariš maksimalno s svojimi sposobnostmi. S pozitivnim zgledom želi vplivati tudi na ostale.