Karting doživetje za člane Mercedes-Benz Klub Slovenija

Ljubljana je dobila nov Kartodrom. Kartodrom Ljubljana je zasnovan po najsodobnješih merilih in zagotavlja vrhunsko doživetje vožnje s kartingom ter optimalno varnost za voznike in gledalce ob progi.

Kartodrom Ljubljana je edini tovrstni objekt v Ljubljani. Nahaja se na Brnčičevi ulici 45 v Črnučah. Zasnovan je po vseh najsodobnejših merilih in zagotavlja vrhunsko doživetje vožnje s kartingom ter optimalno varnost za voznike in gledalce ob progi. Kombinacija desetih ovinkov ni pretirano zahtevna za rekreativne voznike, nekaj tehničnih odsekov proge in kombinacija hitrih ovinkov pa je pravi izziv za vrhunske voznike, ki se bodo potegovali za rekord proge.

Člani kluba Mercedes-Benz Klub Slovenija imajo ob nakupu 10 minutne vožnje posebno ugodnost: namesto 12 evrov plačajo samo 10 evrov. Ugodnost se na blagajni izkaže s kartico kluba.

Dolžina osnovne konfiguracije proge na Kartodromu Ljubljana je 400 metrov. Profesionalno osebje kartodroma zagotavlja uporabnikom tehnično brezhibno stanje proge in kartingov—na voljo je tudi svetovanje s področja tehnike vožnje. Proga Kartodroma Ljubljana je narejena iz zapakiranih avtomobilskih gum (rdeča in bela termo-folija) ter plastičnih odbojnih ograj. Dodatno varnost zagotavljajo tudi izletne cone v hitrih ovinkih.

Anej je član ekipe Mercedes-Benz Slovenija. Zase pravi, da živi in ustvarja svoje sanje. V svetu kjer živi želi pustiti svoj pečat. Življenje jemlje kot največji užitek in priložnost, da ustvariš maksimalno s svojimi sposobnostmi. S pozitivnim zgledom želi vplivati tudi na ostale.