• Prvi S-razred ‘lounge’
  • Prvi S-razred ‘lounge’

Prvi S-razred ‘lounge’

Ob 10.obletnici obstoja predstavništva Mercedes-Benz München, so v centru obnovili nekdanji Maybach salon in iz njega napravili tako imenovan S-razred ‘lounge’.

”Veseli nas, da smo s prvim S-razred salonom pionirji v Nemčiji. Cilj tega salona je čista ekskluzivnost: voznikom najboljšega avtomobila na svetu nudimo najboljše svetovanje v posebno luksuznem ambientu-okolju. “, tako Ulrich Kowalewski, Direktor predstavništva München.

Novi S-razred ‘lounge’je odprt za vse kupce in se nahaja v pritličju Mercedes-Benz Centra. Rdeča preproga vodi do vhodnih vrat, ki kotiček loči od preostalega območja razstavnega prostora in tako nudi možnost za ekskluzivna svetovanja.

Obstaja tudi posebna studijska oprema, kjer lahko posebej usposobljeni prodajni svetovalci strankam predstavijo možnosti kombinacij lakov, usnja-alcantare, letvic, dišav ter osvetljave. Prodajalci so opremljeni z iPadi, ki so neposredno povezani z velikim zaslonom v salonu in tako omogočajo konfiguracijo vozila direktno iz naslonjačaPosebnost je tudi koncept osvetlitve tega salona (še iz Maybach centra)S pomočjo stropnih reflektorjev se lahko pridobi 64.000 različnih barv in s tem vse možne svetlobne učinke. Na primer obiskovalci lahko vidijo kako izgleda S-razred ob jutranjem soncu v Španiji. Samo v prvem tednu je S-razred ‘lounge’ obiskalo že preko 700 obiskovalcev.

vir: DAIMLER AG